20140603

Η AIRFASTTICKETS ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Σε κεντρικά σημεία της Νέας Υόρκης φιγουράρει το λογότυπο της ελληνικής εταιρείας, στο πλαίσιο καμπάνιας που πραγματοποιεί.
Δυναμική είναι η παρουσία της Airfastticketsστην αγορά της Νέας Υόρκης, καθώς το λογότυπο της εταιρείας φιγουράρει στα πιο κεντρικά σημεία του Μεγάλου Μήλου. Πιο συγκεκριμένα, η Airfasttickets βρίσκεται στα billboards της Time Square και στο metro, ενώ το γνωστό λογότυπο ντύνει εκατοντάδες ταξί και λεωφορεία που κυκλοφορούν σε όλη την πόλη. 
Οι παραπάνω εμφανίσεις αποτελούν μέρος της μεγάλης καμπάνιας που εκπονεί η Airfasttickets στην αγορά της αμερικανικής μεγαλούπολης. Παράλληλα, η mascot της εταιρείας, ο Nickoman θα συντροφεύει εντός και εκτός έδρας τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας baseball New York Yankees και New York Mets, καθώς η εταιρεία είναι χορηγός και official travel agency των δύο γνωστών ομάδων της πόλης.   
 
Παράλληλα, η δυναμική παρουσία της Airfasttickets σε τοπικό επίπεδο επικοινωνεί τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της μέσω μιας 360o καμπάνιας. Ταυτόχρονα, στηρίζει μεγάλα μουσικά γεγονότα, όπως η συναυλία των Pink Martini και τα MAD Video Music Awards. Τέλος, όσον αφορά σε αθλητικό επίπεδο, ταξιδεύει την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς είναι official travel partner της Πειραϊκής KAE.

Πηγή: ADVERTISING.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου